Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Uitstekende kandidaten

image1

Ons netwerk van professionals bevat voornamelijk mensen met een HBO/WO opleiding en meer dan 10 jaar ervaring bij grote corporate organisaties. Veel van hen kennen we al jaren. Naast opdachtbemiddeling en payrolling helpen we professionals ook bijvoorbeeld met gezamenlijke inkoop en administratieve ondersteuning.

Matchen met precisie

image2

We worden iedere keer weer blij van een goede match van kandidaat en project.


Door onze uitstekende backoffice en lange termijn relatie met professionals zijn we in staat om snel de juiste kandidaten voor te stellen.

Bent u tevreden?

image3

Klanttevredenheid is de basis voor ons succes.


Het laatste rapportcijfer dat we hebben ontvangen was 8,5 op een schaal van 10. Samen hebben we de acties bepaald die nodig zijn voor de 10. Daar wordt nu aan gewerkt! 

Wet DBA

image4

Onze modelcontracten voldoen aan de eisen van de belastingdienst en wet DBA. Ook bieden we de mogelijkheid om professionals in te huren o.b.v. een payrol model.


Met ons full service model kunt u alle taken uitbesteden en worden deze uitgevoerd conform een transparante SLA.

Transparante prijzen

image5

Onze voorwaarden zijn duidelijk en transparant. Afspraken worden nagekomen zonder dat u daar om hoeft te vragen. Zo wordt bij verlenging van een contract automatisch de korting verrekend.


Ook het beheren van diensten catalogi of een koppeling met uw P2P systeem/MSP behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

image6

Heeft u vragen over het inhuren van professionals, de wet DBA, invoering van AVG of andere onderwerpen op het gebied van detachering en interim management?


We staan klaar om ze te beantwoorden!

We werken o.a. voor

image7
image8
image9
image10
image11